fbpx

Over ons

Over Gooischekerstbomen.nl

Gooischekerstbomen.nl is een klein familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar de mooiste kerstbomen met plezier verkoopt in Het Gooi. Wij houden ons bezig met de verkoop van kwaliteitskerstbomen aan zowel particulieren als zakelijke afnemers.
Vanaf 2019 zijn wij begonnen met het online verkopen van onze mooie kwaliteitskerstbomen. De gekozen kerstboom wordt dan ook contactloos thuis of op kantoor bezorgd.

Onze kerstbomen worden in de zomer persoonlijk gemerkt en gelabeld in zowel Denemarken als in Duitsland. Je kunt er op rekenen dat ons assortiment uitgebreid en hoogstaand samen is gesteld. Wij inspecteren en selecteren namelijk zelf onze bomen. Naast de kwaliteitsbomen vinden wij een goede service ook ontzettend belangrijk!

Zo geven wij gratis advies en voorzien wij elke gezaagde boom standaard van een voorgeboord gat. Zo kan de boom heel gemakkelijk opgetuigd worden met bijvoorbeeld een Easyfix standaard. Wanneer je een Easyfix standaard of houten kruis bij besteld, dan zullen wij de kerstboom helemaal compleet met standaard afleveren.

Wil je de kerstboom toch liever zelf ophalen bij ons op locatie? Geen enkel probleem! De kerstbomen worden ook verkocht op onze gezellige standplaats in Bussum naast de schaatsbaan!
Wij beschikken ook over een zogenoemd netmachine om jouw geselecteerde kerstboom netjes en compact in te pakken. Ideaal om de kerstboom te vervoeren.

Wij bezorgen in Het Gooi en omgeving van 25 november tot en met 24 december.
Vind je het leuker om zelf je kerstboom uit te zoeken? En houd je van de sfeer die daarbij hoort? Kom gezellig langs bij Gooische Kerstbomen om alvast de kerstsfeer te proeven en om jouw mooiste boom uit te zoeken.

Tot snel!

In ieder geval, namens het team van Gooischekerstbomen.nl wensen wij iedereen een vrolijk kerstfeest!

Openingstijden

Wij zijn geopend van 30 november tot en met 18 december op onderstaande tijdstippen op onze locatie in Bussum:

Maandag                    09:00 – 18:00 uur

Dinsdag                      09:00 – 18:00 uur

Woensdag                  09:00 – 18:00 uur

Donderdag                 09:00 – 18:00 uur

Vrijdag                        09:00 – 18:00 uur

Zaterdag                     09:00 – 17:00 uur

Zondag                       10:00 – 17:00 uur