fbpx

Kerstbomen

Wij bezorgen elke kerstboom GRATIS tot in de woonkamer of op kantoor!!

Gooischekerstbomen.nl biedt verschillende soorten (kwaliteits) kerstbomen aan. Zo hebben wij de Fijnspar en de Nordmann.
Omdat wij willen dat iedereen volop van de kerst gaat genieten, hebben wij sinds dit jaar ook de bouwmarkt kwaliteitskerstboom toegevoegd aan ons assortiment, zo hebben wij voor iedereen een geschikte boom!
Maar wat maakt deze kerstbomen nou zo verschillend?

A-excellent Nordmann Kerstboom

De Nordmann kerstboom is een volle, luxe kerstboom van A-excellent kwaliteit. Deze boom is momenteel de meest verkochte kerstboom, dit komt door zijn donkergroene kleur, stevige takken en prachtige vormen! De Nordmann groeit langzamer in zijn natuurlijke vorm dan bijvoorbeeld de Fijnspar kerstboom en daardoor is de Fijnspar iets voordeliger dan de Nordmann kerstboom. Maar daarentegen blijft de Nordmann langer in zijn mooie vorm en in betere conditie.

A-kwaliteit Fijnspar Kerstboom

De Fijnspar kerstboom is de traditionele kerstboom en wordt al vele jaren in Nederland verkocht. Één van de belangrijkste kenmerken aan de Fijnspar kerstboom is zijn kenmerkende frisse geur en daarnaast herken je hem ook aan zijn bredere vorm.

Bouwmarkt kwaliteitskerstboom Nordmann 

Naast onze a-excellent Nordmann en a-kwaliteit Fijnspar kerstbomen bieden wij dit jaar ook de Nordmann kerstboom aan van bouwmarkt kwaliteit. Waarom is deze kerstboom goedkoper dan de normale Nordmann kerstboom? Dit komt omdat de kwaliteitseisen van deze kerstboom iets minder is dan de normale kerstboom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zijn minder volle vorm. Maar dat maakt deze kerstboom niet minder aantrekkelijk!

Kijk snel in onze kerstbomenshop en wie weet ga jij met dé gepaste kerstboom naar huis!